رئیس کانون کارآفرینی استان اصفهان بر ترویج فرهنگ کارآفرینی در جامعه تاکید کرد و گفت: باید فرهنگ کارآفرینی را از دانشگاهها به مدارس انتقال دهیم، چون وقتی کسی از کودکی با کارآفرینی آشنا میشود در جوانی به عنوان یک کارآفرین و نه یک فارع التحصیل وارد جامعه میشود.
مهدی شیخ سجادیه در نشست تخصصی کارآفرینی، جوان و توسعه پایدار که عصر امروز (یکشنبه_۲۳ آبان ماه) برگزار شد، دیدگاههای جوانان کارآفرین را بسیار ارزشمند دانست و اطهار کرد: در دنیای امروز جوانان گوی سبقت را از همه گرفتهاند و امروز نوآوری در دنیا حرف اول و آخر را میزند.
وی افزود: شاید صد سال پیش که پدر علم کارآفرینی اعتقاد داشت ثروتی از طریق ثروت ایجاد نمیشود، کسی باور نمیکرد، اما امروز همه میدانند نوآوری و ایده است که خلق ثروت میکند.
به گزارش ایسنا، رئیس کانون کارآفرینی استان اصفهان گفت: برای اینکه کسب و کاری را کسب و کار کارآفرینی ایجاد کنیم باید ایده جدید، فرایند جدید و یا محصول جدیدی داشته باشیم.
وی همچنین بر ترویج فرهنگ کارآفرینی در جامعه تاکید کرد و گفت: باید فرهنگ کارآفرینی را از دانشگاهها به مدارس انتقال دهیم، چون وقتی کسی از کودکی با کارآفرینی آشنا میشود در جوانی به عنوان یک کارآفرین وارد جامعه میشود و نه یک فارع التحصیل. متاسفانه وقتی نیرویی به کار میگیریم میبینیم سوالی ندارد و وقتی سوالی ندارد یعنی ایدهای ندارد و همه چیز را به فراموشی سپرده است.
شیخ سجادیه با تأکید بر اینکه پایه کارآفرینی حتما باید بر مبنای نوآوری باشد، تصریح کرد: اگر ایده، فرایند و یا محصول جدید نباشد کسب و کار عادی است که با سرمایه میتوان به سادگی انجام داد.
وی با بیان اینکه در کانون کارآفرینی هیات امنایی داریم که به آن دسترسی داریم، از جوانان کارآفرینی خواست اگر مشکلات مشکلات و موانعی در مسیر کسب و کار دارند و یا با چالشی مواجه هستند به کانون کارآفرینی استان انتقال دهند تا در هیات امنایی که مثل شورای گفت و گوی استان عمل میکند موانع را بررسی و برطرف کرد.
سید محمد طباطبایی_مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان نیز در این نشست بر برنامهریزی در جهت توسعه کارآفرینی نسل جوان و شکوفا کردن خلاقیت و ایدههای جوانان تأکید کرد.
وی با بیان اینکه کار و کارآفرینی زمینه توسعه پایدار را به وجود میآورد، تصریح کرد: سه مولفه اقتصاد، اجتماع و محیط زیست میتوانند بستر لازم را برای توسعه یافتگی فراهم کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان با بیان اینکه در رأس این مثلث اجتماع قرار دارد، افزود: برای توسعه یافتگی باید چشم اندازها را نسبت به اقتصاد جامعه بنگریم و در راستای پویایی آن کار و تلاش کنیم، همچنین ضلع سوم این مثلث محیط زیست است، به طوری که عمده کشورهایی که در راستای توسعه یافتگی گام برداشتهاند به محیط زیست توجه کردهاند.
وی خاطرنشان کرد: صنایع مادر اصفهان در راستای توسعه یافتگی استان اصفهان خدمات شایانی داشتهاند، اما یکی از مباحثی که در این چندسال مغفول مانده است محیط زیست بود که زیانهای چشمگیری به استان زد.
طباطبایی با بیان اینکه بستر جهش و حرکت به سمت آینده توسعه یافتگی است که مطمئنا در حوزه کار و کارآفرینی باید به آن پرداخت، گفت: در این راستا باید از نقطه نظرات اندیشمندان و اساتید استفاده کنیم و علم و تجربه را در کنار هم قرار دهیم.
وی همچنین بر استفاده از ظرفیت کانون کارآفرینی استان تاکید و اظهار کرد: در این زمینه تفاهم نامه هایی منعقد میشود تا تولید فکر و ایده شود و بتوانیم بخشی از معضلات پیش روی جوانان را برداریم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان، خاطرنشان کرد: اگر استان اصفهان برنامه ای اجرا می کند منحصر به شهر اصفهان نیست، بلکه هم اندیشی در راستای کار و کارآفرینی برای جوانان کشور است که امیدوارم استانهای دیگر نیز با الگوگیری از آن بتوانند از ایده ها و خلاقیتها در راستای رونق اشتغال بهره مند شوند.